development & marketing strippenkaart

Development & Marketing Strippenkaart

Ontdek de voordelen van onze strippenkaart

Ben je op zoek naar ondersteuning op het gebied van website onderhoud of kleine marketing aanpassingen? Dan is onze strippenkaart wellicht iets voor jou! Met de strippenkaart van Growth Media kun je snel en gemakkelijk ondersteuning inschakelen op het moment dat jij het nodig hebt.

De voordelen van de strippenkaart

Onze strippenkaart biedt vele voordelen, waaronder:

  • Geen gedoe met kleine facturen en extra administratie
  • Direct korting op de afgenomen uren
  • Hoe meer uren, hoe voordeliger de strippenkaart wordt
  • Inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden dankzij duidelijke rapportages
  • De strippenkaart is na betaling één jaar geldig
  • Betaling van strippenkaarten vanaf 10 uur in termijnen mogelijk

Wij zijn erg dankbaar dat Growth Media de marketing strippenkaart heeft geïntroduceerd. Wij kunnen door middel van deze strippenkaart aanpassingen doorvoeren op onze website zonder een vast abonnement.

Voorheen hebben wij een goede opzet laten doen voor de website & SEO, waardoor wij een constante stroom aan klanten hebben. De strippenkaart benutten wij nu enkel voor kleine aanpassingen zoals updates op de websites die wij niet zelf kunnen doorvoeren.

Website aanpassingen, Slaapkops

Hoe werkt het?

Bij Growth Media maken we gebruik van Hubstaff om de uren bij te houden en werkzaamheden te monitoren. Nadat de opdracht duidelijk is, starten wij met het uitvoeren van de werkzaamheden en worden alle gewerkte minuten automatisch gemeten en bijgehouden in Hubstaff. Zo weet je altijd precies hoeveel tijd er aan jouw opdracht is besteed.

 

hubstaff strippenkaart

Daarnaast worden er tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden regelmatig screenshots gemaakt, zodat je een goed beeld krijgt van de voortgang en de uitgevoerde werkzaamheden. Zo kun je altijd meekijken en controleren wat er gebeurt.

Ook bieden wij duidelijke rapportages van de opgeleverde opdrachten, zodat je inzicht hebt in wat er gedaan is en welke werkzaamheden nog openstaan. Dit alles om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de status van jouw opdracht en dat we samen de beste resultaten kunnen behalen.

Development & Marketing Strippenkaart Prijzen:
Strippenkaart 5 uur € 600,- excl. BTW
Strippenkaart 10 uur € 1100,- excl. BTW
Strippenkaart 20 uur  € 2000,- excl. BTW
Strippenkaart 30 uur € 2700,- excl. BTW

Uurtarieven

Met onze strippenkaarten profiteer je van een voordelig uurtarief en bespaar je op de kosten in vergelijking met onze reguliere uurtarieven. Bovendien kun je de deze gebruiken voor verschillende soorten werkzaamheden, zoals website onderhoud en kleine marketing aanpassingen.

Het is belangrijk om te weten dat onze strippenkaarten na betaling één jaar geldig zijn en dat je gebruik kunt maken van onze diensten zodra de opdracht duidelijk is. We werken met Hubstaff om alle gewerkte minuten bij te houden en screenshots te maken van de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Zo heb je altijd inzicht in de werkzaamheden die we voor je uitvoeren. Bovendien ontvang je na afloop van de opdracht een duidelijke rapportage van de opgeleverde werkzaamheden.

Met onze strippenkaarten kun je dus flexibel en voordelig gebruik maken van onze diensten, zonder vast te zitten aan lange termijn contracten. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke strippenkaart het beste bij jouw behoeften past.

Het verheugd ons om met deze geweldige partners samen te werken

Johnnys Burger logo rond
OHRA
BALR
Auto.nl
HelloFresh
Drankstunter
CaptainRecruit rond logo
Blinkers Thuiszorg gebruikt recruitment marketing van Growth