Development & Marketing Strippenkaart

Ontdek de voordelen van onze strippenkaart.

Ben je op zoek naar ondersteuning op het gebied van website onderhoud of kleine marketing aanpassingen? Dan is onze strippenkaart wellicht iets voor jou! Met de strippenkaart van Growth Media kun je snel en gemakkelijk ondersteuning inschakelen op het moment dat jij het nodig hebt.

 

Online marketing strippenkaart

De voordelen van de strippenkaart

Onze strippenkaart biedt vele voordelen, waaronder:

  • Geen gedoe met kleine facturen en extra administratie.
  • Direct korting op de afgenomen uren.
  • Hoe meer uren, hoe voordeliger de strippenkaart wordt.
  • Inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden dankzij duidelijke rapportages.
  • De strippenkaart is na betaling één jaar geldig.
  • Betaling van strippenkaarten vanaf 10 uur in termijnen mogelijk.
  • De strippenkaart biedt de vrijheid om marketingondersteuning in te zetten wanneer jij het nodig hebt.

Wij zijn erg dankbaar dat Growth Media de marketing strippenkaart heeft geïntroduceerd. Wij kunnen door middel van deze strippenkaart aanpassingen doorvoeren op onze website zonder een vast abonnement.

Voorheen hebben wij een goede opzet laten doen voor de website & SEO, waardoor wij een constante stroom aan klanten hebben. De strippenkaart benutten wij nu enkel voor kleine aanpassingen zoals updates op de websites die wij niet zelf kunnen doorvoeren.

Het is fantastisch dat we nu ook kunnen inspelen op veranderingen in de markt of in onze diensten zonder dat we hiervoor een duur contract nodig hebben. Deze flexibiliteit stelt ons in staat om altijd relevant te blijven en ons aan te passen aan de behoeften van onze klanten.

Website aanpassingen, Slaapkops

De strippenkaart van Growth is een gamechanger voor ons bedrijf! De flexibiliteit die het ons biedt is ongeëvenaard. We kunnen nu op elk moment professionele marketingondersteuning krijgen zonder vast te zitten aan een doorlopend contract. Dankzij de strippenkaart is ons marketingproces efficiënter en onze online aanwezigheid sterker. Een absolute aanrader!

Naast de geweldige flexibiliteit, waarderen we de transparantie die de strippenkaart ons biedt. We hebben altijd inzicht in de uitgevoerde werkzaamheden en weten precies waar onze uren naartoe gaan. Deze aanpak toont aan hoezeer Growth begrijpt wat kleine bedrijven nodig hebben. Ik kan het niet genoeg benadrukken, de strippenkaart is de beste investering die we dit jaar hebben gedaan!

Website onderhoud, ABM Finance

Hoe werkt het?

Bij Growth Media maken we gebruik van Hubstaff om de uren bij te houden en werkzaamheden te monitoren. Nadat de opdracht duidelijk is, starten wij met het uitvoeren van de werkzaamheden en worden alle gewerkte minuten automatisch gemeten en bijgehouden in Hubstaff. Zo weet je altijd precies hoeveel tijd er aan jouw opdracht is besteed.

 

hubstaff strippenkaart

Daarnaast worden er tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden regelmatig screenshots gemaakt, zodat je een goed beeld krijgt van de voortgang en de uitgevoerde werkzaamheden. Zo kun je altijd meekijken en controleren wat er gebeurt.

Ook bieden wij duidelijke rapportages van de opgeleverde opdrachten, zodat je inzicht hebt in wat er gedaan is en welke werkzaamheden nog openstaan. Dit alles om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte bent van de status van jouw opdracht en dat we samen de beste resultaten kunnen behalen.

Development & Marketing Strippenkaart Prijzen:
Strippenkaart 5 uur € 600,- excl. BTW
Strippenkaart 10 uur € 1100,- excl. BTW
Strippenkaart 20 uur  € 2000,- excl. BTW
Strippenkaart 30 uur € 2700,- excl. BTW

Uurtarieven

Met onze strippenkaarten profiteer je van een voordelig uurtarief en bespaar je op de kosten in vergelijking met onze reguliere uurtarieven. Bovendien kun je de deze gebruiken voor verschillende soorten werkzaamheden, zoals website onderhoud en kleine marketing aanpassingen.

Het is belangrijk om te weten dat onze strippenkaarten na betaling één jaar geldig zijn en dat je gebruik kunt maken van onze diensten zodra de opdracht duidelijk is. We werken met Hubstaff om alle gewerkte minuten bij te houden en screenshots te maken van de werkzaamheden die worden uitgevoerd. Zo heb je altijd inzicht in de werkzaamheden die we voor je uitvoeren. Bovendien ontvang je na afloop van de opdracht een duidelijke rapportage van de opgeleverde werkzaamheden.

Met onze strippenkaarten kun je dus flexibel en voordelig gebruik maken van onze diensten, zonder vast te zitten aan lange termijn contracten. Neem gerust contact met ons op om te bespreken welke strippenkaart het beste bij jouw behoeften past.

Het verheugd ons om met deze geweldige partners samen te werken

Johnnys Burger logo rond website ontwikkeling en marketing advies
OHRA
BALR
Auto.nl
HelloFresh
Drankstunter
CaptainRecruit rond logo
Blinkers Thuiszorg gebruikt recruitment marketing van Growth