Ga voor een sterke google ads campagne.

Google Ads uitbesteden.

Op zoek naar een explosieve groei in webverkeer door middel van Google Ads uitbesteden? Bij Growth zijn we de experts die u nodig hebt. Wij optimaliseren uw Google Ads-campagnes om u een hogere positie in Google’s zoekresultaten te garanderen. Met op maat gemaakte, resultaatgerichte strategieën maximaliseren we uw online zichtbaarheid en helpen we u uw doelgroep effectiever te bereiken. Laten we samenwerken om uw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Neem nu contact met ons op en ontdek de onbegrensde mogelijkheden van Google Ads uitbesteden.

Wat is Google Ads?

Google Ads, voorheen bekend als Google AdWords, is een hoogwaardig digitaal advertentieplatform beheerd door Google. Het platform verschaft adverteerders de mogelijkheid om diverse soorten advertenties te creëren en distribueren, variërend van tekstadvertenties en visuele banners tot videopromoties. Deze advertenties zijn geïntegreerd in een breed scala aan Google-diensten, zoals de Google-zoekmachine, YouTube en Gmail, alsook op talrijke externe websites binnen het Google Display Netwerk. Het systeem opereert op basis van een competitief veilingmechanisme, waarbij adverteerders bieden op relevante zoekwoorden om hun advertenties te activeren in reactie op gebruikerszoekopdrachten.

Als essentieel instrument voor digitale marketing stelt Google Ads bedrijven in staat om hun online zichtbaarheid te vergroten, doeltreffende leadgeneratie te realiseren en verkoop te stimuleren. Het platform biedt verfijnde mogelijkheden voor optimalisatie en analyse, waardoor adverteerders in staat zijn hun campagnes voortdurend te monitoren en aan te passen voor optimale prestaties en maximale ROI (Return on Investment).

Wat is Google Ads
een huisstijl

Hoe werkt Google Ads?

 • 1

  Doelstellingen vaststellen: Bepaal duidelijke doelen, zoals het vergroten van verkeer, het genereren van leads of het stimuleren van verkoop.

 • 2

  Zoekwoordenonderzoek: Voer een grondig onderzoek uit naar relevante zoekwoorden die aansluiten bij jouw doelgroep en producten/diensten.

 • 3

  Campagnes opzetten: Maak een Google Ads-account en creëer campagnes op basis van jouw doelstellingen en zoekwoorden.

 • 4

  Advertenties maken: Schrijf aantrekkelijke en relevante advertenties die de aandacht trekken van potentiële klanten.

 • 5

  Budget en biedingen bepalen: Stel een budget in dat past bij jouw marketingdoelen en biedingen die concurrentieel zijn maar toch binnen jouw budget vallen.

 • 6
  Monitor en optimaliseer: Volg de prestaties van jouw campagnes en pas ze aan op basis van de verzamelde gegevens om betere resultaten te behalen.

Waarom Growth?

Growth is uw strategische partner in digitale marketing, waarbij wij gepersonaliseerde oplossingen leveren met behulp van geavanceerde technologie. Ons deskundige team streeft naar duurzame groei, resultaten en transparante communicatie.

 • Geïntegreerde Marketingoplossingen

 • Gepersonaliseerde Diensten

 • Resultaatgerichte Aanpak

 • Geavanceerde Technologie

 • Deskundig Team
 • Transparante Communicatie

 • Klantgerichtheid

 • Duurzame Groei

 • Eerlijke Prijsstelling

 • Ervaring en Succesverhalen

Neem contact met ons op

Wij reageren binnen 24 uur.

Ontdek de veelzijdigheid van Google Ads-indelingen

In het snel evoluerende landschap van digitale marketing biedt Google Ads een rijk scala aan advertentie-indelingen om aan verschillende zakelijke behoeften te voldoen. Of u nu het webverkeer wilt stimuleren, een nieuw product wilt introduceren, of gewoon uw merk wilt versterken, Google Ads heeft de perfecte oplossing voor u.

In deze sectie belichten we de meest voorkomende advertentie-indelingen, variërend van traditionele zoekadvertenties die aansluiten op de zoekopdrachten van uw doelgroep, tot meer visueel gerichte display- en videoadvertenties. We verkennen ook gespecialiseerde formaten zoals shopping-advertenties en app-advertenties, evenals de innovatieve kracht van machine learning in slimme advertenties.

Lees verder om te ontdekken welke indelingen het beste passen bij uw marketingstrategie en hoe ze u kunnen helpen uw zakelijke doelen te bereiken.

Waarom Google Ads laten beheren door Growth?

Laat het beheer van jouw Google Ads-campagnes over aan Growth, een gespecialiseerd marketing bureau in Nederland, en ervaar de voordelen van een professionele aanpak. Ons ervaren team van Google Ads-specialisten begrijpt de complexiteit van het platform en heeft uitgebreide kennis van effectieve advertentiestrategieën.

Door Google Ads te laten beheren door Growth, profiteer je van een doordachte aanpak die aansluit op jouw specifieke doelen en doelgroep. We voeren grondig zoekwoordenonderzoek uit, creëren boeiende advertenties en optimaliseren biedingen en budgetten voor maximale resultaten.

Met onze continue monitoring en analyse kunnen we jouw campagnes voortdurend verbeteren en bijsturen om het beste rendement op je investering te behalen. We streven ernaar om je online zichtbaarheid te vergroten, gericht verkeer naar jouw website te leiden en waardevolle leads en conversies te genereren.

Het belang van een brandbook

Google ads uitbesteden kosten

In een wereld waar digitale aanwezigheid niet langer een optie maar een noodzaak is, biedt het uitbesteden van uw Google Ads-campagnes een strategisch voordeel. Bij Growth begrijpen we dat elke onderneming uniek is en unieke marketingbehoeften heeft. Daarom hebben we een reeks flexibele en kostenefficiënte pakketten ontwikkeld die zijn ontworpen om uw bedrijf de zichtbaarheid te geven die het verdient, zonder uw budget te overschrijden.

Of u nu een startende onderneming bent die een eerste duik in online adverteren neemt, of een gevestigde organisatie die haar digitale strategie wil verfijnen, onze op maat gemaakte tariefstructuren bieden oplossingen die zijn afgestemd op uw specifieke behoeften en doelstellingen. Lees verder om meer te ontdekken over onze diverse pakketten en vind het plan dat het beste bij uw onderneming past voor maximale ROI (Return on Investment).

Slow Growth

€720,-

per maand

Voor bedrijven met Ads budgetten van maximaal € 5.000,- per maand.

Wat krijg je:
 • Eenmalige opstartkosten van € 900

 • Google Search

 • Zoekwoorden onderzoek

 • Google Display

 • Bing Ads

 • Google Data Studio rapportage

Meest populair!

Fast Growth

€1440,-

per maand

Voor bedrijven met Ads budgetten van minimaal € 5.000 per maand.

Alles wat in het “Slow Growth” pakket zit + onderstaande.

Wat krijg je:
 • Conversie tracking vereist

 • Google Shopping

 • Google Merchant Center

 • Custom rapportages

 • Eenmalige opstartkosten van € 1.800,-

Ons 4-Stappenplan Voor Een Succesvolle Google Ads Campagne

Hoe wij werken.

Bij Growth, geloven we in een samenwerkingsproces. We werken nauw met je samen, voor de ideale google ads campagne. We luisteren naar je, brengen je visie tot leven en zorgen ervoor dat je tevreden bent met elk aspect van de google ads campagne.

Hoe werkt recruitment marketing - Analyse

Stap 1: Strategie

We beginnen met een diepgaande consultatie om uw bedrijfsdoelen en marketingdoelstellingen goed te begrijpen. Dit is essentieel om een effectieve Google Ads campagnestrategie te ontwikkelen die aansluit bij uw unieke merk en doelgroep.

Google ads campagne opzetten

2: Campagneopzet

Na goedkeuring van de strategie richten we ons op het opzetten van uw Google Ads campagne. Dit omvat het selecteren van de juiste trefwoorden, het creëren van boeiende advertentieteksten en het optimaliseren van biedstrategieën

Google ads analytics en optimalisatie

Stap 3: Optimalisatie

Zodra uw campagne live gaat, monitoren we de prestaties en voeren we analyses uit. We testen verschillende elementen van uw campagne, zoals advertentieteksten en trefwoorden, en passen deze aan voor optimale prestaties en een maximale ROI.

Google ads management en beheer

Stap 4: Management

We bieden continu management en optimalisatie voor uw campagne, gericht op prestaties, afstemming met markttrends en bedrijfsdoelen, inclusief regelmatige updates, A/B-testen en het ontdekken van nieuwe kansen.

Succesverhalen: Google Ads campagnes die impact maken.

Bij Growth geloven we dat het succes van onze klanten ons succes is. We zijn trots om enkele van de fantastische bedrijven uit te lichten waarmee we hebben samengewerkt voor een ideale Google Ads campagne. Ontdek hoe we hen hebben geholpen hun digitale visie tot leven te brengen en hun online aanwezigheid te versterken.

Drankstunter webdevelopment en marketing
Blinkers thuiszorg werken bij webdevelopment, ATS koppeling
Google Ads
CaptainRecruit webdevelopment en marketing

Laat jouw Google Ads campagne je succes zijn.

Klaar om je digitale aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe ons team van ervaren marketeers jouw online visie kan transformeren in een krachtige, gebruiksvriendelijke en succesvolle Google Ads campagne. Jouw online succes begint hier.

+31654208613

Bereikbaar van ma t/m vrijdag 9:00 – 17:00

info@growthmedia.nl

Wij reageren binnen 24 uur.