De beste online slijterij: DrankStunter

DrankStunter is een online drankenhandel in alle soorten alcohol zoals Whiskey, Rum & Vodka. Via deze webshop kun je de beste merken drank kopen zoals Hennessy, Bacardi, Dom Pérignon en alle andere bekende merken.

Zoals de naam van dit bedrijf al aangeeft wordt er gestunt met prijzen en wordt er in samenwerking met Growth en de grootste drankenmerken elke week nieuwe aanbiedingen gelanceerd.

 

Drankstunter.nl full service marketing Portfolio
#0
In de top 3 van Google
0+
Zoektermen in top 10 van Google
0%
Groei in omzet
0%
Groei in e-mail lijsten

Wat is ons aandeel voor de Growth van DrankStunter?

Growth Media biedt full-service marketing aan DrankStunter sinds 2021. De website van DrankStunter was toen 1 jaar live en alle bedrijfsprocessen waren goed ingericht. Het bedrijf was in deze fase gereed om uit te breiden door middel van online marketing. Wij zijn direct begonnen met conversie optimalisatie, SEA, SEO, Social Media (Ads) & E-mail Marketing.

DrankStunter
DrankStunter Ads

Winnen in Google met drank (SEA)

Het doel van DrankStunter was op de korte termijn zoveel mogelijk sales maken. Dit kon het best via Google Ads omdat het begrip DrankStunter nog niet bekend was in Nederland. Echter kon men via Google (voornamelijk Shopping) zien dat ze de goedkoopste zijn in de meeste premium alcoholische dranken. In combinatie met de wekelijkse aanbiedingen werden de beste dranken in deze periodes gepromoot via Google.

In het begin ging dit niet vlekkeloos omdat het moeilijker is om in Google te adverteren met alcoholische dranken.

Tijdens dit proces werden de Ads volop geoptimaliseerd door zoekwoorden & locaties uit te sluiten, testen met verschillende advertenties en de best presterende zoekwoorden, extensies, advertenties, locaties en tijdstippen te optimaliseren. Het aantal bestellingen van DrankStunter is sinds onze start met Google Ads gestegen met 2000%.

Google Ads optimalisaties

Om de resultaten voor DrankStunter te behalen hebben wij volop Google Ads optimalisaties uitgevoerd, waaronder:

  • Testen met verschillende advertenties en de best presterende zoekwoorden

  • Zoekwoorden & extensies optimalisatie

  • Advertentieteksten optimaliseren

  • Locaties & tijdstippen van advertenties targeting

Extra winst in Google om op te proosten (SEO)

SEA was een mooi doel voor de korte termijn om zo snel mogelijk sales te maken, zonder branding. Daarnaast hebben wij de website verder geoptimaliseerd door middel van SEO.

On-site SEO optimalisatie

Hierbij hebben we alle pagina’s gevuld met content. De headings, SEO titles, meta descriptions, permalinks & HTML zijn geoptimaliseerd. Daarnaast is in samenwerking met het team van DrankStunter de website technisch verder geoptimaliseerd. De snelheid van de website is beter dan alle andere dranken websites in Nederland. Daarnaast is de sitemap volledig geconfigureerd om te zorgen voor de juiste indexatie.

Off-site SEO optimalisatie

Door middel van linkbuilding zijn de posities in Google ook daadwerkelijk gestegen. Er zijn backlinks geplaatst op relevante dranken websites. Hiermee is Drankstunter ook een autoriteit geworden voor Google.

DrankStunter wordt momenteel gevonden op alle soorten drank en staat op meer dan 1000 zoekwoorden in de top 10 van Google.

Wil jij je bedrijf laten groeien?

Wil jij net als Slaapkops groeien met onze Growth strategie? Neem vandaag vrijblijvend contact op met onze experts.