CASE: SEO & Leadgeneratie

Dierenverzekeringen Vergelijken met OHRA.

OHRA is een van de bekendste verzekeringsmaatschappijen in Nederland. Voor OHRA promoten wij sinds 2017 dierenverzekeringen via het platform dierenverzekering-vergelijken.nl. Op dit platform kan men hondenverzekeringen vergelijken, kattenverzekeringen vergelijken & konijnen verzekeringen vergelijken.

Reaal Dier & Zorg is een dierenverzekering die ook werd gepromoot door dierenverzekering-vergelijken.nl tot 2020. In dit jaar is Reaal Dier & Zorg overgenomen door OHRA. Sindsdien hebben wij een groei van 350% aan verkochte dierenverzekeringen kunnen realiseren voor de OHRA dierenverzekeringen.

#0
In de top 3 van Google
0+
#1 posities in Google
0%
Meer afgesloten dierenverzekeringen
0+
Website bezoekers p.m.

Wat is ons aandeel voor de Growth van OHRA dierenverzekeringen?

Door de SEO resultaten van Dierenverzekering-Vergelijken.nl komen er maandelijks meer dan 10.000 bezoekers op de website. Deze bezoekers zijn allemaal in een latente, oriënterende of koopfase van het aanschaffen van een dierenverzekering. De meest afgesloten dierenverzekering is op ons platform ook OHRA. Dit komt ook mede doordat OHRA momenteel de grootste dieren verzekeringsmaatschappij in Nederland is. Wij mogen als trotse partner van OHRA aangeven dat wij meehelpen aan de groei van deze verzekeringsmaatschappij..

De positionering van OHRA in onze vergelijkingsmodule lichten we extra uit door middel van conversie optimalisatie. Op deze manier creëren we met hetzelfde aantal bezoekers op de site 350% meer afgesloten OHRA dierenverzekeringen.

Leadgeneratie.

Wij hebben ook een directe samenwerking met OHRA waarbij men op dierenverzekering-vergelijken.nl alvast de 1e stap kunnen invullen. Hierbij kun je de leeftijd en soort ras van je hond of kat invullen. Deze data wordt ook ingevuld op de website van OHRA als men klikt op de “Volgende stap”. Hierdoor maken wij het gemakkelijk voor onze bezoekers om een dierenverzekering bij OHRA af te sluiten. 

OHRA huisdierenverzekeringen promotie video.

In oktober 2022 heeft OHRA een nieuwe video laten maken voor de huisdieren verzekeringen. Deze video werd gepromoot door middel van tv reclames & online display advertenties. Deze promotie heeft in oktober 2022 gezorgd voor een extra groei van 700% aan afgesloten OHRA huisdierenverzekeringen via dierenverzekering-vergelijken.nl.

Wil jij je bedrijf laten groeien?

Wil jij net als Dierenverzekering-vergelijken.nl groeien met onze Growth strategie? Neem vandaag vrijblijvend contact op met onze experts.