CASE: SEO, SEA & E-mail Marketing

Slaapkops case: het grootste online baby slaapcoach platform in Nederland & België

Slaapkops, opgericht in 2020, is een innovatief online platform speciaal ontworpen voor ouders en hun kinderen. Het doel van Slaapkops is om ouders te ondersteunen in het verbeteren van de slaapkwaliteit van hun kinderen. Dit wordt bereikt door een reeks uitgebreide diensten aan te bieden, zoals gepersonaliseerde slaapcoaching consulten, informatieve webinars, en uitgebreide cursussen. Deze hulpmiddelen zijn zorgvuldig ontwikkeld om ouders te voorzien van kennis en praktische strategieën om hun kinderen te helpen beter te slapen. Slaapkops onderscheidt zich door zijn focus op toegankelijke en effectieve slaapoplossingen, ondersteund door deskundige inzichten en adviezen.

Slaapkops website
#0
In de top 3 van Google
0+
Zoektermen in de top 3 van Google
0%
Meer opleidingen verkocht
0+
Instagram volgers

Wat is ons aandeel voor de Growth van Slaapkops?

Growth Media biedt full-service marketing aan Slaapkops sinds 2020. Hierbij zijn wij begonnen met een nieuwe website. Daarnaast bieden we ook SEO, SEA, E-mail Marketing & Social Media Ads aan.

Marktleider op Google (SEO).

Slaapkops scoort op momenteel 250+ zoektermen in Google in de top 3 van Google. Dit hebben wij gedaan door de website uit te bouwen met meerdere diensten en content over baby’s en slapen.

Dit is niet alleen gelukt door middel van de teksten op de website, maar ook door middel van linkbuilding. Met behulp van onze tools zijn wij op zoek gegaan naar de meest relevante links over baby slaapcoaching en hier zijn er backlinks geplaatst naar Slaapkops.nl.

Daarnaast hebben wij ook door middel van het YouTube kanaal van Slaapkops videografische content kunnen creëren over baby slaapcoaching. Hiervoor hebben wij marketing strategisch advies gegeven over de type video’s die gemaakt moesten worden. Deze video’s worden ook gebruikt om de SEO resultaten te versterken.

Technische SEO migratie.

In 2022 hebben wij de nieuwe website van Slaapkops gelanceerd. Hierbij hebben wij rekening gehouden met de SEO migratie. Hierbij hebben wij dus gezorgd voor:

  • 301 redirects instellen van de pagina’s die een nieuwe URL hebben op de voorgaande site

  • Sitemap optimalisatie

  • Google Search Console configuratie
  • Indexatie van alle nieuwe pagina’s
  • 404’s verwijderen uit content

Verkoop van slaapcoach opleidingen via Google Ads & E-mail Marketing.

Slaapkops heeft in 2022 een eigen baby slaapcoach opleiding gestart. Deze opleiding promoten wij vanaf het begin door middel van SEO en is binnen 6 maanden ook met 59 zoektermen in de top 3 van Google.

Na deze 6 maanden hebben wij ook Google Ads & E-mail marketing ingezet om nog meer Slaapkops opleidingen te verkopen. Sinds de start van deze extra marketing kanalen heeft Slaapkops 300% meer slaapcoach opleidingen verkocht.

Social branding van Slaapkops.

Wij hebben een social strategie opgezet met Slaapkops om continu content te plaatsen over Slaapkops. Daarnaast hebben wij samenwerkingen opgezet met influencers (met kinderen) om Slaapkops te promoten. In combinatie met onze Social Ads is Slaapkops in 2 jaar gegroeid naar inmiddels 18.000 volgers op Instagram en 700+ volgers op Facebook. 

Slaapkops socials 1

Wil jij je bedrijf laten groeien?

Wil jij net als Slaapkops groeien met onze Growth strategie? Neem vandaag vrijblijvend contact op met onze experts.