Ons trotse team.

Ontmoet ons team: Wij ademen ‘Growth’ in alles wat we doen.

Bij Growth ademen we ‘groei’. We zijn een dynamisch online marketingbureau dat zich inzet voor zakelijke én persoonlijke groei. Vanuit Almere helpen we wereldwijde merken hun potentieel te realiseren. Met ons aan uw zijde bouwt u niet alleen aan uw merk, maar groeit u ook met ons mee in deze reis van constante verbetering en innovatie. Laten we samen groeien.

Enkele van onze samenwerkingen:

Full service Online marketing bureau almere - Growth Agency
Beste oplossingen

Een realistische strategie om je doelen te bereiken.

Het Growth online marketingteam bestaat uit getalenteerde managers, marketeers, schrijvers, ontwerpers, ontwikkelaars en B2B specialisten.

  • Onze werkomgeving is ondersteunend, strategisch en op samenwerking gericht.

  • We zijn gepassioneerd over het verbeteren van het zakelijk succes van onze klanten.

  • We houden van wat we doen. Vraag maar aan Jill, onze Chief Dog Officer en officiële begroeter.

Beste oplossingen

Bedrijven en organisaties moeten digitaal zichtbaar zijn, en wij helpen hen daarbij.

Online zichtbaarheid en gevonden worden (SEO) is een van onze expertises. Met veel passie helpen wij bedrijven met het verbeteren van hun online zichtbaarheid.

35k+

Geconverteerde gebruikers

2000%

Toegenomen omzet

Growth Team - Over Ons - Recruitment Marketing

Ons personeel is uiterst gekwalificeerd om uw bedrijf te helpen groeien.

Bij Growth leggen wij ons hart in alles wat we creëren en bieden full-service oplossingen voor elke uitdaging die ons wordt voorgelegd.

Kono Vidovic
Kono VidovicCEO & Founder
Het creatieve brein achter onze Growth successen. Als eigenaar en CEO combineert hij zijn passie met visie, en zorgt ervoor dat we altijd de beste versie van onszelf zijn.
Etienne Rozenblad
Etienne RozenbladCMO & Owner
De marketeer met gouden handen. Als CMO en mede-eigenaar brengt hij een unieke mix van creativiteit en strategisch inzicht, waarmee hij ons merk op de kaart zet.
Sabrina Bosma
Sabrina BosmaAdministratie
De ruggengraat van onze organisatie. Met haar nauwkeurige oog voor detail en passie voor cijfers, zorgt ze ervoor dat onze administratie altijd op rolletjes loopt.
Rosalinde Vidovic
Rosalinde VidovicSocial Media Trendspotter
Onze digitale trendsetter. Met haar vinger altijd op de social media-pols zorgt ze ervoor dat we voorop lopen in het digitale landschap. Als trendspotter ziet ze kansen voordat ze mainstream worden.
Dinand Bosch
Dinand BoschSEO Specialist
Onze digitale strateeg en woordkunstenaar. Zijn talent voor SEO gecombineerd met zijn flair voor content zorgt ervoor dat ons merk altijd gevonden wordt in de digitale jungle.
Jonathan van der Steeg
Jonathan van der SteegContent Creator
De magie achter onze content. Of het nu gaat om boeiende artikelen, pakkende visuals of meeslepende video’s, Jonathan weet altijd de juiste snaar te raken met zijn unieke flair.
Robin De Boer
Robin De BoerSEO Trainee
Met een passie voor ontdekken en een drive om te groeien. Onder de vleugels van ons team ontwikkelt hij zich razendsnel tot een ware SEO-expert.
Andy Pinas
Andy PinasHead of Design
Een combinatie van artistiek genie en inspirerend leiderschap. Als Head of Design transformeert hij ideeën in visuele parels en zet de standaard voor design bij Growth.
Puk Jennekens
Puk JennekensFull Stack Developer
Waar code en creativiteit elkaar ontmoeten. Met een diepgaande kennis van zowel de voor- als achterkant van webontwikkeling, zorgt hij ervoor dat elk digitaal project zowel mooi als functioneel is.
Minaxi Tewarie
Minaxi TewarieHead of Design
Waar esthetiek en functionaliteit elkaar ontmoeten. Met diepgaande expertise in webdesign zorgt zij ervoor dat elk digitaal project zowel visueel aantrekkelijk als intuïtief in gebruik is.

Growth Team - Over Ons
Beste oplossingen

Werkgerichte processen om doelen te behalen.

Er zijn vele knappe koppen nodig om een full-service marketingbureau te laten groeien. Bij Growth, mixen we onze marketingexpertise met onze persoonlijke ervaringen en interesses om het beste werk mogelijk te maken.

  • Uw groei is onze missie.

  • Growth, onze skills, uw groei

  • Kijk, Leer, Growth, uw online marketing.